Skip to main content

Whistleblowing

Konfidentiell kanal för rapportering av missförhållanden och risker

Suvic är fast beslutet att agera på ett transparent, öppet och etiskt sätt. Vår etiska visselblåsningskanal erbjuder en konfidentiell plattform för våra anställda, kunder och andra intressenter att rapportera överträdelser som strider mot våra grundläggande värderingar eller etiska principer. Kanalen ger även möjlighet att rapportera upptäckter och misstankar om olaglig, olämplig eller oetisk verksamhet från företag eller deras samarbetspartners. Du behöver inte ha konkret bevis för att stödja dina misstankar. Men att medvetet skicka in felaktiga rapporter till tjänsten är förbjudet och kan leda till rättsliga åtgärder.

Visselblåsarens identitet kommer att behandlas konfidentiellt och respektera den anonymitetsnivå som den enskilde väljer. Anmälan kan göras på finska och engelska. Denna kanal implementeras av en oberoende tjänsteleverantör.

För mer information om vår allmänna policy, besök gärna https://www.suvic.fi/sv/miljoe-hallbarhetdär du också hittar vår Code of Conduct -guiden.

Elektroniikkatie 14
90590 Oulu, Finland
+358 20 741 8840

Fakturering

Fakturor skickas företrädesvis som e-faktura. Fakturan ska innehålla anläggningsnummer och littera som referens. Fakturan ska adresseras separat till varje byggarbetsplat.

Vi tillämpar en omvänd avgift på moms vid köp av byggtjänster.

Nätfakturaadress: 003728198741
Operatör: 003721291126 (Maventa)
E-postfakturor: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Pappersfakturor:
Suvic Oy
28198741
PL 100
80020 Kollektor Scan