Skip to main content

Ett proffs på vindkraftsparker


Dela denna sida

Mångsidig expertis inom byggande av vindkraftsparker

Vår expertis omfattar vindkraftsparkskonstruktion och projektledning. Vi tillför bästa tänkbara kunskap och expertis till varje projekt. Vår styrka är en in house-planering av fundament samt nätverket och informationsnätverk. Vår expertis bygger på en kombination av utbildning, erfarenhet och mod. Vårt mål är att utveckla vår verksamhet genom innovation så att vi kan genomföra våra projekt mer kostnadseffektivt och med respekt för miljön. När du arbetar med oss kan du lita på att ditt projekt hanteras och styrs av proffs.

Bygg och konstruktion

Vi bygger vindkraftparker som olika helheter enligt kundens individuella behov. För att uppnå detta arbetar vi tillsammans med inhemska och internationella partners för att bygga framtidens energi. Under hela byggfasen tillhandahåller vi lokal expertis och tjänster på ett heltäckande sätt.

I totalentreprenader tar vi ansvar för konstruktion och implementering fram till turbinleverantörens ankomst. Vår expertis omfattar planering och byggande av fundament, inklusive planering och datanät och implementering för vindkraftsparker. Vi utför även mindre helheter som planering och konstruktion av fundament med hög kvalitet.

Planering

Vi utnyttjar olika metoder för bygge av fundament inom strukturell design, vars utformning sker in house som en del av våra projekt, vilket gör att vi kan välja den bästa lösningen med tanke på varje enskild plats var för sig. Med hjälp av in house-planering kan vi reagera snabbt på eventuella förändringar. Därför behöver vi inte nöja oss med kompromissande alternativ i fråga om fundament, och vi har möjlighet att generera inbesparingar för kunden och minska riskerna under genomförandet av projektet.

Naturligtvis glömmer vi inte bort den kontinuerliga produktutvecklingen. Produkter av vår utveckling inkluderar bergförankringsgrundmetoden och den upphöjda grunden.

Elektricitet

Vi utför planeringen in house och på projektbasis, så att våra kunder alltid får en lösning som är skräddarsydd med beaktande av lokala omständigheter. Enligt projektets krav omfattar planeringsarbetet utformningen av informationsnätet, det interna nätverket och den centrala överföringsledningen. Precis som vid konstruktionsteknik kan man även i anknytning till elplanering reagera på situationer som uppstår på byggplatsen och vid behov ändra planer med kort varsel.

Infra

Infrastrukturplanering genomförs tillsammans med pålitliga samarbetspartners. Redan i planeringsstadiet tar vi hänsyn till projektets gång, allt från borttagning av ytliga jordskikt till landskapsarkitektur.

Vi tillämpar en helhetssyn på konstruktionsarbetet, och strävar efter att använda lämpliga material som finns tillgängliga på plats. Vi tar hänsyn till jordens naturliga tillstånd och bärighet, med vilket vi strävar efter att minimera överanvändningen av ballast och anta olika infrastrukturkonstruktionstekniker baserade på regionala platser. Vårt engagemang för hållbar utveckling och resurseffektivitet driver vår implementeringsprocess, vilket gör att vi kan leverera projekt som inte bara är välbyggda utan också hållbara för miljön.

Innovationer inom planering

Våra kärnvärden är hållbarhet, säkerhet och kontinuerlig utveckling. Vi har utvecklat en mängd innovativa verksamhetsmodeller som bidrar till hållbar utveckling och säkerhet i våra projekt. Vi har erfarenhet av att införa olika designtekniker och material som är i linje med våra värderingar. Vi är stolta över vårt engagemang för hållbar utveckling och säkerhet, vilket gör oss till en ansvarsfull partner i alla aspekter av vårt arbete.

Från idé till implementering

Vår metod för bergförankringsfundament minimerar CO2-utsläpp genom att bland annat minska trafiken av tung utrustning till byggplatsen och minska betongmassan.

På de upphöjda fundamenten har tornets nedre del en förstärkningsplatsökning. Denna höjning bidrar till att optimera anläggningens produktion genom att öka den i byggloven tillåtna stolphöjden med flera meter.

Vi utvecklade också säkerhet under konstruktionen av bergankarfundamentet med ledstångselement som ger ett enkelt och pålitligt fallskydd under förstärkning.

Kontakt
På Suvic är vi stolta över vår expertis och yrkeskunskap inom energi- och industribyggprojekt. Med många års erfarenhet och engagemang för excellens levererar vi högkvalitativa tjänster och strävar efter att överträffa våra kunders förväntningar. Vi investerar i kundnöjdhet genom öppen kommunikation och det gör oss till en pålitlig partner i branschen.

Elektroniikkatie 4
90590 Oulu, Finland
+358 20 741 8840

Fakturering

Skicka helst fakturor till vårt företag som e-fakturor. Fakturan ska åtföljas av arbetsplatsens nummer och littera. Fakturorna ska adresseras separat till varje arbetsplats.

Suvic Oy

Vi tillämpar omvänd betalningsskyldighet vid köp av byggtjänster.

Nätfaktureringsadress: 003728198741
Nätfaktureringsoperatör: 003721291126 (Maventa)
E-postfakturor: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Suvic AB

Nätfaktureringsadress: 5594260944
Nätfaktureringsoperatör: Apix Messaging (APIXSE)
E-postfakturor: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.