Skip to main content

Solkraft


Dela denna sida

Solkraft som nyckelfärdig lösning

Suvic har utvecklat ett nyckelfärdigt koncept för solenergi. Genomförandet av denna kontraktsmodell för totalentreprenad omfattar projekt- och platsorganisation, infrastruktur och elteknik, installation av utrustning, kabelnätverk för medel-, låg- och likspänning samt infrastrukturarbeten. Dessutom omfattar projektgenomförandet PuistoScada för övervakning och rapportering av produktionen i solkraftverket. Suvic tillhandahåller också design och implementering av den nödvändiga nätanslutningsstationen på samma nyckelfärdiga basis som själva solparken.
Suvics Solar+ koncept bygger på färdigt designade Power Block-enheter, som är sammansatta av de bästa komponenterna på marknaden. Kunderna drar nytta av Solar+ konceptet när det gäller tid och pengar, eftersom de kan arbeta med en integrerad entreprenör genom hela projektet.

Byggnation

Vi är specialiserade på byggnation av stora landbaserade solkraftverk inom ramen för EPC-kontrakt (Engineering, Procurement and Construction). Vår helhetssyn omfattar hela projektets livscykel från design till implementering och från skogsavverkning till driftsättning, vilket säkerställer en sömlös och effektiv process för våra kunder.

En av våra främsta styrkor är vår expertis inom hantering av storskaliga projekt. Vårt team av erfarna medarbetare är skickliga på att arbeta i olika terrängförhållanden, vilket säkerställer att byggprocessen löper smidigt och enligt din tidsplan. Med vår expertis inom projektledning prioriterar vi ett högklassigt resultat enligt planeringen. För att uppnå detta arbetar vi med både inhemska och internationella partner inom upphandling. Vi använder även lokala partners under byggfasen för att dra nytta av deras lokala kunskap och expertis för att säkerställa att projektet integreras sömlöst i det lokala samhället.

På vårt företag är vi stolta över att vara en partner som inte bara är erfaren, utan också öppen och ansvarstagande. Vårt engagemang för excellens och vårt holistiska tillvägagångssätt för att bygga solkraftverk är vad som skiljer oss från mängden i branschen. Oavsett projektets storlek eller komplexitet är vårt team fast beslutet att leverera ett högklassigt resultat samtidigt som vi prioriterar öppenhet, ansvarsskyldighet och effektiv projektledning. Vår expertis gör att vi kan överträffa våra kunders förväntningar och leverera exceptionella resultat vid byggandet av solkraftverk.

Planering

Vi är specialiserade på design och konstruktion av solkraftverk i industriell skala. En av våra främsta styrkor är vår proaktiva inställning till riskhantering. Vi vet att en framgångsrik konstruktion av solkraftverk kräver noggrann planering och beaktande av potentiella risker. Därför gör vi en grundlig bedömning av riskerna med ditt projekt redan på planeringsstadiet, så att vi kan identifiera och undvika potentiella fallgropar under installationsfasen.

Utöver vår interna expertis använder vi oss också av betrodda partners för att komplettera vår kapacitet. Vår samarbetsinriktade strategi gör att vi kan dra nytta av den samlade expertisen hos vårt team och våra partners. Resultatet är en solkraftsanläggning som är byggd med hög kvalitet, effektivitet och tillförlitlighet.

Kontakt
På Suvic är vi stolta över vår expertis och professionalism inom energi- och industriella byggprojekt. Med flera års erfarenhet och ett starkt engagemang levererar vi tjänster av hög kvalitet och strävar efter att överträffa våra kunders förväntningar. Vårt fokus på kundnöjdhet genom öppen kommunikation gör oss till en pålitlig partner i branschen.

Elektroniikkatie 4
90590 Oulu, Finland
+358 20 741 8840

Fakturering

Skicka helst fakturor till vårt företag som e-fakturor. Fakturan ska åtföljas av arbetsplatsens nummer och littera. Fakturorna ska adresseras separat till varje arbetsplats.

Suvic Oy

Vi tillämpar omvänd betalningsskyldighet vid köp av byggtjänster.

Nätfaktureringsadress: 003728198741
Nätfaktureringsoperatör: 003721291126 (Maventa)
E-postfakturor: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Suvic AB

Nätfaktureringsadress: 5594260944
Nätfaktureringsoperatör: Apix Messaging (APIXSE)
E-postfakturor: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.