Skip to main content

Omfattande byggtjänster för företag


Dela denna sida

Innovativ praxis för konstruktion

Vi lanserar ny innovativ praxis inom energibygge och industriell konstruktion med hjälp av planering, konstruktion och projektledning. Vi utnyttjar lösningar för konstruktion som vi själva tagit fram så att vi i framtiden kan svara på samhällets behov på ett miljövänligt sätt.

Vi betjänar våra kunder på ett transparent sätt och erbjuder dem vettiga lösningar för varje enskilt projekt. Vi har flera års erfarenhet av allt från storskaliga internationella entreprenader till mindre inhemska projekt. Vi fixar tjänster i omfattande totalentreprenader till mindre helheter.

Vindkraft

Vi bygger vindparker som totalentreprenader, projektledningsentreprenader och mindre helheter. Till våra styrkor hör att vi utför fundament-, el- och datanätsplanering som in house-arbeten. Vår verksamhet bygger på konstant utveckling då vi med hjälp av nya innovationer kan utnyttja lösningar som är i allt högre grad hållbara med tanke på miljön.

Solenergi

Vi levererar nyckelfärdiga lösningar för solkraftverk enligt koncept som omfattar entreprenadens alla delområden från planering till installering och elektrifiering. Vårt Solar+ koncept utnyttjar de på marknaden bästa komponenterna för skalbara helheter.

Energikonstruktion

Vi genomför industriell konstruktion i form av entreprenadverksamhet. Vi har genomfört olika slags byggprojekt, allt ifrån pilotprojekt till värmeproduktionsanläggningar. Vi har erfarenhet av byggnadsplanering, elnät, material- och underläggande av entreprenad samt affärsverksamhet inom bygge och konstruktion.
Ta kontakt
Vi på Suvic är stolta över vår sakkännedom och yrkeskunnighet inom energibygge och industriell konstruktion. Med flera års erfarenhet och engagemang i toppenexpertis levererar vi högklassiga tjänster och strävar till att överträffa våra kunders förväntningar. Vi satsar på kundbelåtenhet och öppen kommunikation vilket gör oss till en pålitlig samarbetspartner.

Elektroniikkatie 4
90590 Oulu, Finland
+358 20 741 8840

Fakturering

Skicka helst fakturor till vårt företag som e-fakturor. Fakturan ska åtföljas av arbetsplatsens nummer och littera. Fakturorna ska adresseras separat till varje arbetsplats.

Suvic Oy

Vi tillämpar omvänd betalningsskyldighet vid köp av byggtjänster.

Nätfaktureringsadress: 003728198741
Nätfaktureringsoperatör: 003721291126 (Maventa)
E-postfakturor: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Suvic AB

Nätfaktureringsadress: 5594260944
Nätfaktureringsoperatör: Apix Messaging (APIXSE)
E-postfakturor: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.