Skip to main content
20 oktober, 2021

Jukka Kallio anställdes av Suvic som teknisk chef

20 oktober, 2021

Sommaren 2021, Jukka Kallio, civilingenjör (Eng.) Inom konstruktion, anställdes av Suvic som teknisk chef. Innan han började hos Suvic har Jukka erfarenhet av designarbete, undervisning och enhets ledning. Han har också stor erfarenhet av vindkraftsbyggande. Det hade avtalats med Ville Ville några år tidigare att om eller när företagsbytet blev aktuellt skulle Jukka övergå till Suvic.

Enligt Jukka ser kunderna Suvic som ett professionellt företag där saker görs i tid och enligt överenskommelse. Slösad tid genom att diskutera oviktiga frågor och ansträngningar görs för att fortsätta utvecklas. Som en viktig punkt tar han med sig att lyssna på klienten utan en arrogant attityd och förmåga att verkligen lyssna och diskutera saker tillsammans för att uppnå bästa resultat.

Jukka beskriver arbetsatmosfären som utmärkt, särskilt när han arbetar ensam på Björneborgskontoret. Tydligen kan man arbeta i fred. Han planerar att bli den första medarbetaren som går i pension från Suvic. "Rock rock", säger Jukka i slutet av intervjun.

Elektroniikkatie 4
90590 Oulu, Finland
+358 20 741 8840

Fakturering

Skicka helst fakturor till vårt företag som e-fakturor. Fakturan ska åtföljas av arbetsplatsens nummer och littera. Fakturorna ska adresseras separat till varje arbetsplats.

Suvic Oy

Vi tillämpar omvänd betalningsskyldighet vid köp av byggtjänster.

Nätfaktureringsadress: 003728198741
Nätfaktureringsoperatör: 003721291126 (Maventa)
E-postfakturor: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Suvic AB

Nätfaktureringsadress: 5594260944
Nätfaktureringsoperatör: Apix Messaging (APIXSE)
E-postfakturor: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.