Skip to main content
20 juli, 2021

Suvic har börjat bygga infrastruktur för vindkraftsparken Puskakorpi i Pyhäjoki

20 juli, 2021
Infrastrukturarbetet för vindkraftsparken Puskakorpi började i maj.

En vindkraftspark med 16 kraftverk är under uppbyggnad för Foresight Group i Puskakorpi, Pyhäjoki. Suvic började bygga ett nyckelfärdigt projekt i maj, som omfattar alla infrastrukturarbeten. Infrastrukturarbeten omfattar fundament, hårdplåtar, fixering av befintliga vägar och byggande av nya vägar, kabling av det interna nätet, telekommunikationsnät, transformatorstation och en underjordisk 110 kV överföringsledning.

Kraftverken är 161 meter höga och har en total höjd på 250 meter. Kapaciteten för ett kraftverk är 5,5 MW, vilket innebär att parkens totala kapacitet är 88 MW. Den el som genereras av parken motsvarar cirka 55 000 finländska hushålls förbrukning.

"Det är fantastiskt att inleda samarbete med Foresight Group om Puskakorpi-projektet, där vi genomför hela infrastrukturkonstruktionen från början till slut i rollen som huvudentreprenör", säger VD Ville Vesanen.

Suvic fokuserar på morgondagens energi

Suvic är ett byggföretag som grundades i Uleåborg år 2017 och som har specialiserat sig på genomförandet och projektledning av vindparker. Dessutom erbjuder företaget entreprenads¬tjänster för energi- och industribyggande. Företaget tar fram ny innovativ praxis för energi-byggnadsbranschen via planering, byggnation och projektledning. Företagets pågående projekt är OX2 Metsälamminkangas vindpark (Vaala), Puutikankangas vindpark (Sievi), Merkkikallio vindfarm (Vaasa), wpd Finland Karhunnevankangas vindpark (Pyhäjoki), och CPC Finland Lakiakangas vindpark (Isojoki).

Elektroniikkatie 4
90590 Oulu, Finland
+358 20 741 8840

Fakturering

Skicka helst fakturor till vårt företag som e-fakturor. Fakturan ska åtföljas av arbetsplatsens nummer och littera. Fakturorna ska adresseras separat till varje arbetsplats.

Suvic Oy

Vi tillämpar omvänd betalningsskyldighet vid köp av byggtjänster.

Nätfaktureringsadress: 003728198741
Nätfaktureringsoperatör: 003721291126 (Maventa)
E-postfakturor: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Suvic AB

Nätfaktureringsadress: 5594260944
Nätfaktureringsoperatör: Apix Messaging (APIXSE)
E-postfakturor: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.