Skip to main content

Förstärkning av fundamenten för en vindkraftspark i Norge

 • Asiakkaan nimi hankkeisiin: Tromsø Vind AS
 • Valmistuminen: 2023
Sommaren 2023 genomförde Suvic ett projekt i det karga landskapet i norra Norge för att få fundamenten till kundens vindkraftverk att hålla under hela den planerade livslängden för vindkraftverken. Arbetet på vindkraftsparken utfördes med diamantborrning, där 9-12 m djupa hål borrades för totalt 26 ankare. Eftersom det rörde sig om prefabricerade fundament borrades hålen mellan befintliga bergförankringar i stålplåt, fundament och berg. Nya bergförankringar installerades sedan i dessa nya hål och spändes. På grund av utrymmesbegränsningar kunde konventionell borrutrustning inte användas på platsen,...

Fortsätt läsa

Utbyggnadsdelen av Lappfjärd vindkraftpark Kristinestad

 • Asiakkaan nimi hankkeisiin: Prime Capital
 • Valmistuminen: 2023
Suvic har fortsatt att bygga Lappfjärds vindkraftpark åt Prime Capital tillsammans med CPC Finland. Utbyggnadsdelens produktionskapacitet är 58 MW, vilket ökar vindkraftparkens totala kapacitet till 250 MW. Områdets steniga jordmån gör det möjligt att bygga alla fundament i förlängningsdelen som bergfundament.

Fortsätt läsa

Isokangas-Palokangas vindkraftpark

 • Asiakkaan nimi hankkeisiin: Exilion Tuuli
 • Valmistuminen: 2023
Suvic kommer att utföra fundamenter för Isokangas-Palokangas vindkraftsparker i Ii. Projektet omfattar 17 fundament, varav 16 är genomförda som bergankarfundament och 1 som gravitationsfundament. Den beräknade årliga produktionen av vindkraftsanläggningen kommer att vara cirka 320 000 MWh.

Fortsätt läsa

Asterholma WTG fundament

 • Asiakkaan nimi hankkeisiin: Asterholma Vindenergi Ab
 • Valmistuminen: 2023
Vindkraftverket ligger i Brändö kommun på Torsholm, i den vackra åländska skärgården. Arbetet omfattade byggandet av fundamentet för ett vindkraftverk på 2,8 MW. Arbetet påbörjades i juni 2023 och platsen överlämnades till kunden i början av augusti. På grund av platsens läge och terräng byggdes ett bergfundament med 40 bergförankringar. Detta gjorde det möjligt att optimera mängden på betong som behövdes för fundamentet.

Fortsätt läsa

Pjelax-Böle-Kristinestad Norr vindkraftsparker

 • Asiakkaan nimi hankkeisiin: Fortum
 • Valmistuminen: 2023
Suvic arbetade som huvudentreprenör i vindkraftsparkerna Pjelax-Böle och Kristinestad Norr. Kontraktet omfattade reparationsarbeten och byggande av vägar, byggande av hårda underlag och 56 fundament. Suvic inkluderade även underjordiska kabelarbeten för det interna nätet och transmissionsledningen, samt anläggnings- och gjutningsarbeten för transformatorstationen. Parkens totala effekt är 380 MW och den årliga avkastningen har beräknats till cirka 1,1 TWh.

Fortsätt läsa

Merkkikallio vindpark Vasa

 • Asiakkaan nimi hankkeisiin: OX2
 • Valmistuminen: 2022
Suvic är ansvarig för infrastrukturbyggandet av vindkraftsparken, inklusive vägar, kablar och fundament. Det finns 15 kraftverk i området, som har nominell effekt av kraftverken är 5,5 MW och flygeln går på max 240 meter.

Fortsätt läsa

Puutikangas vindpark Sievi

 • Asiakkaan nimi hankkeisiin: OX2
 • Valmistuminen: 2022
Suvic var ansvarig för byggandet av projektets infrastruktur, som inkluderade vindkraftsvägen, hårda underlag, fundament och kablage. Suvic var också ansvarig för designen av dessa enheter. De 8 vindkraftverken hade en total höjd på 240 m och en total kapacitet på 44 MW.

Fortsätt läsa

Torvenkylä vindpark Kalajoki

 • Asiakkaan nimi hankkeisiin: Eneriequelle Gmbh
 • Valmistuminen: 2022
För Suvic omfattade projektet med 7 turbiner hela infrastrukturkonstruktionen. Till skillnad från vanliga grunder byggdes över 8 meter betonghöjder ovanpå fundamenten för att förbättra vindkraftparkens elproduktion.

Fortsätt läsa

Elektroniikkatie 4
90590 Oulu, Finland
+358 20 741 8840

Fakturering

Skicka helst fakturor till vårt företag som e-fakturor. Fakturan ska åtföljas av arbetsplatsens nummer och littera. Fakturorna ska adresseras separat till varje arbetsplats.

Suvic Oy

Vi tillämpar omvänd betalningsskyldighet vid köp av byggtjänster.

Nätfaktureringsadress: 003728198741
Nätfaktureringsoperatör: 003721291126 (Maventa)
E-postfakturor: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Suvic AB

Nätfaktureringsadress: 5594260944
Nätfaktureringsoperatör: Apix Messaging (APIXSE)
E-postfakturor: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.