Skip to main content

Uusiutuvan energian innovaatioita

Suvic on rakennus­liike, joka on erikois­tunut energia­­rakentamiseen – erityisesti tuuli­­voima­puistojen toteut­tamiseen ja projektin­­johtoon. Lisäksi yritys tarjoaa urakointi­­palveluita muul­le energia- ja teol­lisuus­­rakenta­miselle. Myös suun­nit­telu ja budjet­ti­­las­kenta kuuluvat palve­luihimme.
Olemme Suvicilla sitoutuneet pysymään aallonharjalla tuomalla uusia ja innovatiivisia käytäntöjä aktiivisesti energiarakentamisen alalle. Asiantuntemuksemme perustuu vuosien kokemukseen ja järjestämme palveluita aina pienistä kotimaisista osahankkeista suuriin kansainvälisiin hankkeisiin. Palveluidemme keskeisiin arvoihin kuuluvat avoimuus ja läpinäkyvyys, ja pidämme asiakkaan ajan tasalla prosessin alusta loppuun. Harkitsemme useita osaratkaisuja projektikohtaisesti, jolloin voimme varmistaa parhaan mahdollisen lopputuloksen. Tavoitteenamme on tuottaa korkealaatuisia palveluita ja ylittää asiakkaidemme odotukset.

Suvic Oy – rakentamassa huomisen energiaa

Meille töihin?

Suvicilla arvostamme yhteistyötä, oppimista ja rentoa työympäristöä. Kulttuurimme kannustaa tiimityöhön, avoimeen viestintään ja jatkuvaan oppimiseen. Avoimet viestintäkanavamme sekä matala hierarkia edistävät avoimuutta ja työhyvinvointia. Uskomme, että yhteistyö ja rento työympäristö mahdollistavat innovoinnin kehittämisen ja huippuosaamisen tiimissämme sekä projekteissamme.
Kaipaatko uusia tuulia? Tutustu uraan Suvicilla!

Elektroniikkatie 14
90590 Oulu, Finland
+358 20 741 8840

Fakturering

Fakturor skickas företrädesvis som e-faktura. Fakturan ska innehålla anläggningsnummer och littera som referens. Fakturan ska adresseras separat till varje byggarbetsplat.

Vi tillämpar en omvänd avgift på moms vid köp av byggtjänster.

Nätfakturaadress: 003728198741
Operatör: 003721291126 (Maventa)
E-postfakturor: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Pappersfakturor:
Suvic Oy
28198741
PL 100
80020 Kollektor Scan