Skip to main content

Innovationer för förnybar energi

Suvic är ett byggföretag som specialiserat sig på energientreprenad – speciellt konstruktion av vindkraftsparker samt projektledning. Därtill erbjuder företaget entreprenadtjänster för övrigt energibygge och industriell konstruktion. Våra tjänster inkluderar även planering och budgeträkning.

Vi på Suvic är engagerade att hålla oss på vågens kamm genom att lansera ny och innovativ praxis inom branschen för industriell konstruktion. Vår expertis grundar sig på flera års erfarenhet och vi erbjuder tjänster allt från små inhemska delprojekt till stora internationella entreprenader. Våra bärande värden är öppenhet, transparens och att hålla kunden medveten om projektets alla faser från början till slut. Vi överväger alltid flera olika lösningar för varje enskilt projekt, vilket innebär att vi kan garantera bästa möjliga resultat. Vårt mål är att producera högklassiga tjänster och att överträffa kundens förväntningar.

Suvic Oy – fokus på morgondagens energi

Vill du jobba hos oss?

På Suvic uppskattar vi samarbete, lärande och en avslappnad arbetsmiljö. Vår kultur uppmuntrar till teamarbete, öppen kommunikation och fortsatt inlärning. Våra öppna kommunikationskanaler och låga hierarki främjar öppenhet och välmående i arbetet. Vi tror på att samarbete och en avslappnad arbetsmiljö främjar en utveckling av innovationer och toppexpertis i vårt team och våra projekt.
Efterlyser du nya vindar? Bekanta dig med en karriär inom Suvic!

Elektroniikkatie 14
90590 Oulu, Finland
+358 20 741 8840

Fakturering

Fakturor skickas företrädesvis som e-faktura. Fakturan ska innehålla anläggningsnummer och littera som referens. Fakturan ska adresseras separat till varje byggarbetsplat.

Vi tillämpar en omvänd avgift på moms vid köp av byggtjänster.

Nätfakturaadress: 003728198741
Operatör: 003721291126 (Maventa)
E-postfakturor: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Pappersfakturor:
Suvic Oy
28198741
PL 100
80020 Kollektor Scan