Vi presenterar affärschef Jari Koppelo

Elingenjören Jari Koppelo började arbeta för Suvic våren 2022 och arbetar som affärschef. Jari gör sälj- och upphandlingsarbete och deltar i kalkylering av projekt. Utöver dessa har Jari även tagit över Suvics solenergiavdelning. Jari har gjort internationellt arbete under lång tid och åkte tack vare dem på affärsresor över hela världen. Innan Suvic har Jari gjort internationellt försäljningsarbete i Asien, arbetat som affärschef i Finland, Estland och Indien, varit VD och även grundat egna företag.

Jari hamnade på Suvic på rekommendation av en vän som arbetar inom vindkraftsindustrin, som föreslog att Suvic kanske hade lediga jobb. Jari beskriver arbetsatmosfären som entusiastisk, ungdomlig, växande och utvecklande. Jari upplever också att Suvic är en betydande aktör på den finska vindkraftsmarknaden, vet hur man lär sig något av varje projekt och förbättrar framtidens verksamhetsmetoder med effektiv kommunikation. I sina framtidsplaner vill Jari vara med och göra Suvic till den största entreprenören för förnybar energi i Finland och framför allt förstås förbli snygg!

”Jari är ingen blyg pojke, var bara modig och kom för en pratstund, så kommer det att finnas massor av berättelser!” säger Jari i slutet av intervjun.