Jukka Kallio on palkattu Suvicille tekniseksi johtajaksi

Rakennusalan diplomi-insinööri Jukka Kallio palkattiin kesällä 2021 Suvicille tekniseksi johtajaksi. Ennen Suvicille tuloa Jukalla on kokemusta suunnittelutöistä, opettamisesta ja yksikön johtamisesta, sekä paljon kokemusta tuulivoimarakentamisesta. Toimitusjohtajan Villen kanssa oli sovittu jo joitain vuosia aikaisemmin, että jos tai kun yrityksen vaihto tulee ajankohtaiseksi, Jukka siirtyy Suvicille.

Jukan mielestä tilaajat näkevät Suvicin ammattitaitoisena yrityksenä, jossa asiat tehdään ajallaan ja kuten on sovittu. Aikaa ei tuhlata pienistä asioista väittelyyn ja toimintaa pyritään jatkuvasti kehittämään. Tärkeänä kohtana hän myös näkee asiakkaan kuuntelun niin, ettei ole ylimielistä asennetta vaan osataan oikeasti kuunnella ja keskustella asioista yhdessä parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi.

Työilmapiiriä Jukka kuvailee erinomaisen hyväksi, erityisesti kun hän tekee yksin töitä Porin toimistolla. Kuulemma töitä saa tehdä rauhassa. Tulevaisuuden suunnitelmana hänellä on olla ensimmäinen Suvicilta eläköitynyt työntekijä. ”Rock rock”, toteaa Jukka haastattelun päätteeksi.