Harjoittelijoita kesäksi työnjohtoon

Suvic Oy on vuonna 2017 Oulussa perustettu rakennusliike, joka on erikoistunut energiarakentamiseen, erityisesti tuulivoimapuistojen toteuttamiseen ja projektinjohtoon. Yrityksemme tarjoaa urakointipalveluita myös muulle energia- ja teollisuusrakentamiselle sekä suunnittelupalveluita.

Kasvumme on ollut vilkasta, joten etsimme tulevalle kesälle kesätyöntekijöitä työnjohtoharjoittelijan tehtäviin tuulivoima- ja teollisuusrakentamisen hankkeisiin.

Työnjohtoharjoittelijan ensisijaisiin tehtäviin kuuluu rakenteiden ja työsuoritteiden laatuun liittyvää seurantaa ja dokumentointia sekä työmaan työturvallisuuteen liittyvien toimien ohjaamista. Työ edellyttää matkustusmahdollisuutta sekä henkilöautoajokorttia.

Mitä odotamme sinulta?

  • Oma-aloitteisuutta
  • Yhteistyökykyä
  • Suullista ja kirjallista englanninkielentaitoa
  • Kokemus infrarakentamisesta tai -opintosuunnasta katsotaan eduksi tehtävässä
  • Mahdollisuus omalla autolla kulkemiseen nähdään plussana

Palkan lisäksi tarjoamme sinulle työpaikan, jossa vastuullisuus on osa jokapäiväistä toimintaa niin työturvallisuuden kuin ympäristön osalta. Toimintamme kulmakivinä ovat ammattitaito, avoimuus, vastuunkanto ja jatkuva kehittäminen. Lisäksi tarjoamme työyhteisön, joka kannustaa sinua kehittymään työssäsi. Kysy myös mahdollisuutta lopputyön tekoon.

Hae työpaikkaa viimeistään 3.3. mennessä toimittamalla CV ja vapaamuotoinen hakemuskirje Tiina Autiolalle osoitteeseen tau@suvic.fi. Saat sähköpostitse tarkemmat tiedot hakuprosessin etenemisestä. Lisätietoa tehtävästä saat tarvittaessa Janne Räisäseltä soittamalla numeroon 0400 539 988 (aikaikkuna, klo 08-16) tai laittamalla sähköpostia osoitteeseen jra@suvic.fi.