Harjoittelijoita kesäksi projekti-insinöörin tehtäviin

Suvic Oy on vuonna 2017 Oulussa perustettu rakennusliike, joka on erikoistunut energiarakentamiseen, erityisesti tuulivoimapuistojen toteuttamiseen ja projektinjohtoon. Yrityksemme tarjoaa urakointipalveluita myös muulle energia- ja teollisuusrakentamiselle sekä suunnittelupalveluita.

Kasvumme on ollut vilkasta, joten etsimme tulevalle kesälle kesätyöntekijöitä projekti-insinööriharjoittelijan tehtäviin tuulivoima- ja teollisuusrakentamisen hankkeisiin.

Projekti-insinööriharjoittelijan ensisijaisiin tehtäviin kuuluu työmaan ja toimiston tukena oleminen mm. laatudokumentaation ja aikataulun seurannassa. Lisäksi työtehtäviin kuuluu työmaan etenemisen seuraaminen sekä laatu- ja HSEQ dokumenttien laadinta ja seuraus. Pääset myös avustamaan työmaan erilaisissa raportointitehtävissä ja halutessasi vierailemaan työmaalla. Toimipaikkana Oulu.

Mitä odotamme sinulta?

  • Oma-aloitteisuutta
  • Yhteistyökykyä
  • Suullista ja kirjallista englanninkielentaitoa
  • Kokemus infrarakentamisesta tai -opintosuunnasta katsotaan eduksi tehtävässä

Palkan lisäksi tarjoamme sinulle työpaikan, jossa vastuullisuus on osa jokapäiväistä toimintaa niin työturvallisuuden kuin ympäristön osalta. Toimintamme kulmakivinä ovat ammattitaito, avoimuus, vastuunkanto ja jatkuva kehittäminen. Lisäksi tarjoamme työyhteisön, joka kannustaa sinua kehittymään työssäsi. Kysy myös mahdollisuutta lopputyön tekoon.

Hae työpaikkaa viimeistään 3.3. mennessä toimittamalla CV ja vapaamuotoinen hakemuskirje Tiina Autiolalle osoitteeseen tau@suvic.fi. Saat sähköpostitse tarkemmat tiedot hakuprosessin etenemisestä. Lisätietoa tehtävästä saat tarvittaessa Janne Räisäseltä soittamalla numeroon 0400 539 988 (aikaikkuna, klo 08-16) tai laittamalla sähköpostia osoitteeseen jra@suvic.fi.