Skip to main content

Ympäristö & Vastuullisuus


Jaa tämä sivu

Vastuullisuus sisältää kaiken

Meille vastuullisuus merkitsee rakentamisprosessimme jatkuvaa parantamista. Kehittämällä rakentamisratkaisujamme mahdollistamme kestävän energiantuotannon pienemmän ympäristöjalanjäljen ja paremman kannattavuuden.

HSEQ-politiikkamme tavoittelee turvallista, terveellistä ja reilua työympäristöä. Edellytämme omien työntekijöidemme lisäksi myös aliurakoitsijoita seuraamaan sovittuja sääntöjä ja käytäntöjä. Vastavuoroisesti, koulutamme työntekijöitä ja tarjoamme kaikille yhteistyökumppaneillemme mahdollisuuden osallistua yhteisen työympäristömme kehittämiseen.

Tarjoamamme edistyneet ratkaisut vastaavat energiateollisuuden tiukkoihin vaatimuksiin ja niihin yhteiskunnallisiin haasteisiin, joita vihreä murros meille asettaa.


Tavoitteenamme on osaltamme vauhdittaa kehitystä kohti hiilineutraalia yhteiskuntaa ja kehittämämme menetelmä tukee tuota tavoitetta osana tuulipuistojen rakentamista erityisen hyvin.
Suunnittelupäällikkö Jaakko Norrkniivilä
Suvic noudattaa vastuullisuuden periaatteita

Käytössä yhteiset pelisäännöt

Code of Conduct -oppaaseen on koottu periaatteet, joilla toteutamme arvojamme joka päivä. Koko yritys ja sen jokainen työntekijä ovat sitoutuneet noudattamaan tässä oppaassa kuvattuja periaatteita ja toimintatapoja. Edellytämme vastuullisuutta myös yhteistyökumppaneiltamme. Seuraamme ohjeistuksen toteutumista osana jatkuvaa parantamista. Yhdessä teemme Suvicin toimintaohjeista totta. Vastuullisuus alkaa meistä!

Tavoitteena päästöjen pienentäminen

Olemme ylpeästi mukana rakentamassa uusiutuvaa energiaa. Autamme osaltamme yrityksiä ja yhteiskuntaa saavuttamaan niiden päästövähennystavoitteet.

Suvicilla päästöjen pienentämisen keskiössä on jatkuva tuotekehitys. Kehittämämme kallioankkuriperustusmenetelmä pienentää tuulimyllyihin tarvittavan betonin ja teräksen määrää ja sitä kautta koko puiston hiilijalanjälkeä. Meillä hukan vähentäminen käsittää rakentamisen polun aina suunnittelupöydältä työmaalle asti. Panostamme myös jätteen kierrättämiseen.

Suvic johtamisjärjestelmä on ISO -sertifioitu

Suvic Oy täyttää ISO 9001:2015, ISO 14001:2015 ja ISO 45001:2018 johtamisjärjestelmästandardien vaatimukset. Arvioinnin on toteuttanut yksi maailman johtavista sertifiointilaitoksista, FINAS- akkreditointipalvelun akkreditoima sertifiointipalveluiden tarjoaja DNV.

Asiakkaille luotettavan kolmannen osapuolen myöntämä sertifikaatti kertoo, että yrityksen prosessit täyttävät niille asetetut vaatimukset. Sertifiointi on osoitus siitä, että toimintaa parannetaan järjestelmällisesti ja on työkalu laadun parantamiselle organisaation sisällä. Meillä johtamisjärjestelmää ei nähdä vain vallitsevan tilanteen säilyttämisen työkaluna, vaan ennen kaikkea muutoksen ja jatkuvan parantamisen hallintatyökaluna.

Sertifikaatti on merkki siitä, että yritys tekee enemmän, kuin vain noudattaa pakollisia säädöksiä. Suvicilla me olemme ottaneet asiaan kokonaisvaltaisen lähestymistavan, jossa laatu-, ympäristö-, terveys- ja turvallisuusasiat on tuotu yhteen ja samaan järjestelmään.

Yhteydenotto
Suvicilla olemme ylpeitä asiantuntemuksestamme sekä ammattitaidostamme energia- ja teollisuusrakentamisen hankkeissa. Vuosien kokemuksella ja sitoutumisella huippuosaamiseen toimitamme korkealaatuisia palveluja ja pyrimme ylittämään asiakkaidemme odotukset. Panostamme asiakastyytyväisyyteen avoimen kommunikaation avulla ja se tekee meistä luotettavan kumppanin alalla.

Elektroniikkatie 14
90590 Oulu, Finland
+358 20 741 8840

Laskutus

Pyydämme toimittamaan laskut ensisijaisesti verkkolaskuna. 
Laskulla tulee olla viitteenä ilmoittamamme työmaanumero ja littera. Lasku tulee osoittaa jokaiselle työmaalle erikseen.
Sovellamme rakennuspalveluiden ostossa käännettyä arvonlisäverovelvollisuutta.

Verkkopalvelutunnus: 003728198741
Välittäjä:003721291126 (Maventa)
Sähköpostitse: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Postitse: 
Suvic Oy
28198741
PL 100
80020 Kollektor Scan

Pyydämme toimittamaan laskut ensisijaisesti verkkolaskuna. 
Laskulla tulee olla viitteenä ilmoittamamme työmaanumero ja littera.
Lasku tulee osoittaa jokaiselle työmaalle erikseen.

Sovellamme rakennuspalveluiden ostossa käännettyä arvonlisäverovelvollisuutta.

Verkkopalvelutunnus: 003728198741
Välittäjä: 003721291126 (Maventa)
Sähköpostitse: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Postitse: 
Suvic Oy
28198741
PL 100
80020 Kollektor Scan