Skip to main content

Ympäristö & Vastuullisuus


Jaa tämä sivu

Vastuullisuus sisältää kaiken

HSEQ-politiikkamme tavoittelee turvallista, terveellistä ja reilua työympäristöä. Edellytämme omien työntekijöidemme lisäksi myös aliurakoitsijoita seuraamaan sovittuja sääntöjä ja käytäntöjä. Vastavuoroisesti, koulutamme työntekijöitä ja tarjoamme kaikille yhteistyökumppaneillemme mahdollisuuden osallistua yhteisen työympäristömme kehittämiseen.

Tarjoamamme edistyneet ratkaisut vastaavat energiateollisuuden tiukkoihin vaatimuksiin ja niihin yhteiskunnallisiin haasteisiin, joita vihreä murros meille asettaa.


Tavoitteenamme on osaltamme vauhdittaa kehitystä kohti hiilineutraalia yhteiskuntaa ja kehittämämme kallioankkuriperustusmenetelmä tukee tuota tavoitetta osana tuulipuistojen rakentamista erityisen hyvin.

Suunnittelupäällikkö Jaakko Norrkniivilä
Suvic noudattaa vastuullisuuden periaatteita

Käytössä yhteiset pelisäännöt

Code of Conduct -oppaaseen on koottu periaatteet, joilla toteutamme arvojamme joka päivä. Koko yritys ja sen jokainen työntekijä ovat sitoutuneet noudattamaan tässä oppaassa kuvattuja periaatteita ja toimintatapoja. Edellytämme vastuullisuutta myös yhteistyökumppaneiltamme. Seuraamme ohjeistuksen toteutumista osana jatkuvaa parantamista. Yhdessä teemme Suvicin toimintaohjeista totta. Vastuullisuus alkaa meistä!

Tavoitteena päästöjen pienentäminen

Olemme ylpeästi mukana rakentamassa uusiutuvaa energiaa. Autamme osaltamme yrityksiä ja yhteiskuntaa saavuttamaan niiden päästövähennystavoitteet.

Suvicilla päästöjen pienentämisen keskiössä on jatkuva tuotekehitys. Kehittämämme kallioankkuriperustusmenetelmä pienentää tuulimyllyihin tarvittavan betonin ja teräksen määrää ja sitä kautta koko puiston hiilijalanjälkeä. Meillä hukan vähentäminen käsittää rakentamisen polun aina suunnittelupöydältä työmaalle asti. Panostamme myös jätteen kierrättämiseen.

Suvic johtamisjärjestelmä on ISO -sertifioitu

Suvic Oy täyttää ISO 9001:2015, ISO 14001:2015 ja ISO 45001:2018 johtamisjärjestelmästandardien vaatimukset. Arvioinnin on toteuttanut yksi maailman johtavista sertifiointilaitoksista, FINAS- akkreditointipalvelun akkreditoima sertifiointipalveluiden tarjoaja DNV.

Asiakkaille luotettavan kolmannen osapuolen myöntämä sertifikaatti kertoo, että yrityksen prosessit täyttävät niille asetetut vaatimukset. Sertifiointi on osoitus siitä, että toimintaa parannetaan järjestelmällisesti ja on työkalu laadun parantamiselle organisaation sisällä. Meillä johtamisjärjestelmää ei nähdä vain vallitsevan tilanteen säilyttämisen työkaluna, vaan ennen kaikkea muutoksen ja jatkuvan parantamisen hallintatyökaluna.

Sertifikaatti on merkki siitä, että yritys tekee enemmän, kuin vain noudattaa pakollisia säädöksiä. Suvicilla me olemme ottaneet asiaan kokonaisvaltaisen lähestymistavan, jossa laatu-, ympäristö-, terveys- ja turvallisuusasiat on tuotu yhteen ja samaan järjestelmään.

Arvomme

Meille vastuullisuus merkitsee rakentamisprosessimme jatkuvaa parantamista. Kehittämällä rakentamisratkaisujamme mahdollistamme kestävän energiantuotannon pienemmän ympäristöjalanjäljen ja paremman kannattavuuden.

Ammattitaito

Me uskomme, että onnistuneet projektit ja tyytyväiset asiakkaat ovat paras osoitus ammattitaidosta. Työntekijämme ovat motivoituneita ja heillä on viimeisin tieto omalta erikoisalaltaan. Jaamme tietoa, opimme ja näemme uuden kokeilemisessa mahdollisuuksia. Erityisosaamisemme kumpuaakin koulutuksen, kokemuksen ja rohkeuden yhdistelmästä. 

Vastuuntunto

Meillä puheet ja tekeminen kohtaavat. Otamme huomioon jokaisen hankkeen erityispiirteet jo varhaisessa vaiheessa, sisällytämme ne budjetointiin ja takaamme siten asiakkaallemme sujuvan projektin ilman yllätyksiä. Etsimme aina parhaat tekniset ratkaisut kuhunkin kohteeseen, mikä tekee meistä kilpailukykyisiä sekä laadun että hinnan suhteen. Tiedostamme vastuumme ympäristöstä ja sitoudumme aktiivisesti ilmastonmuutoksen torjuntaan – liiketoimintamme kautta olemme kärkijoukoissa rakentamassa vihreää siirtymää.

Jatkuva kehittyminen

Olemme sitoutuneet laadun ja turvallisuuden kehittämiseen johtamisjärjestelmämme kautta ja ponnistelemme jatkuvasti luodaksemme kestäviä ratkaisuja, jotka heijastavat sitoutumistamme vastuulliseen liiketoimintaan. Joistakin menetelmistämme onkin tullut alan standardiratkaisuja! Työntekijöillemme tarjoamme mahdollisuuden kehittyä sekä henkilökohtaisella että ammatillisella tasolla. Meillä työntekijöillä on vapaus kehittää entistä parempia toimintatapoja mielenkiintoisella alalla, jonka konventiot ovat jatkuvassa murroksessa.

Yhteydenotto
Suvicilla olemme ylpeitä asiantuntemuksestamme sekä ammattitaidostamme energia- ja teollisuusrakentamisen hankkeissa. Vuosien kokemuksella ja sitoutumisella huippuosaamiseen toimitamme korkealaatuisia palveluja ja pyrimme ylittämään asiakkaidemme odotukset. Panostamme asiakastyytyväisyyteen avoimen kommunikaation avulla ja se tekee meistä luotettavan kumppanin alalla.

Elektroniikkatie 4
90590 Oulu, Finland
+358 20 741 8840

Laskutus

Pyydämme toimittamaan laskut ensisijaisesti verkkolaskuna. 
Laskulla tulee olla viitteenä ilmoittamamme työmaanumero ja littera. Lasku tulee osoittaa jokaiselle työmaalle erikseen.
Sovellamme rakennuspalveluiden ostossa käännettyä arvonlisäverovelvollisuutta.

Verkkopalvelutunnus: 003728198741
Välittäjä:003721291126 (Maventa)
Sähköpostitse: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Postitse: 
Suvic Oy
28198741
PL 100
80020 Kollektor Scan

Pyydämme toimittamaan laskut ensisijaisesti verkkolaskuna. Laskulla tulee olla viitteenä ilmoittamamme työmaanumero ja littera. Lasku tulee osoittaa jokaiselle työmaalle erikseen.

Suvic Oy

Sovellamme rakennuspalveluiden ostossa käännettyä arvonlisäverovelvollisuutta.

Verkkolaskuosoite: 003728198741
Välittäjä: 003721291126 (Maventa)
Sähköpostitse: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Suvic AB

Verkkolaskuosoite: 5594260944
Välittäjä: Apix Messaging (APIXSE)
Sähköpostitse: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.