Skip to main content
Monikan työntekijätarina: matka yli toimiala- ja valtakunnanrajojen
09 heinäkuu, 2024

Monikan työntekijätarina: matka yli toimiala- ja valtakunnanrajojen

09 heinäkuu, 2024

Monika Cwiek on työskennellyt HR-asiantuntijana Suvicin pääkonttorissa Oulussa muutaman kuukauden ajan, mutta hänen matkansa tähän rooliin alkoi paljon aikaisemmin, ulottuen kahden vuosikymmenen päähän ja yli useiden toimialojen. "Tuntuu kuin olisin aloittanut työskentelyn täällä 20 vuotta sitten”, hän nauraa, pohtien polveilevaa urapolkuaan. Puolasta kotoisin oleva Monika on tuonut mukanaan Suvicille kokemusta ja monipuolisen osaamisprofiilinsa. Nykyisessä roolissaan hän rekrytoi kansainvälisiä työntekijöitä, hallinnoi rekrytointiprosessia ja tarjoaa henkilöstöhallinnon tukipalveluita. 

Yhteisön tuki ja yhteiset tavoitteet  

Monikaa voidaan pitää yhtenä yrityksen ensimmäisistä kansainvälisistä rekrytoinneista – ja nyt hän vastavuoroisesti auttaa Suvicia rekrytoimaan kansainvälisiä kykyjä kiihtyvällä tahdilla. Monika kertoo, että jo ensimmäisistä työpäivistään lähtien hän on saanut valtavasti tukea kollegoiltaan ja kokenut, että yhteiset tavoitteet pyritään saavuttamaan tiiviillä yhteistyöllä. Tämä yhteisöllisyys on saanut hänet tuntemaan itsensä olennaiseksi osaksi tiimiä, jossa hänen panostaan arvostetaan ja myös hänen äänensä tulee kuulluksi. "Suvicin tärkein voima ovat sen ihmiset", Monika kertoo, ja sanoo olevansa kiitollinen mahdollisuudesta vastavuoroisesti jakaa tietämystään ja kokemustaan, auttaen rakentamaan vahvaa ja yhtenäistä tiimiä. 

Monipuolinen ammatillinen tausta on etu  

Monikan ammatillinen matka on osoitus hänen joustavuudestaan ja sitkeydestään. Hän aloitti tapahtuma-alalla, siirtyi myyntiin pakkausteollisuudessa ja kokeili jopa musiikkialaa ennen kuin löysi paikkansa HR-alalla rakennussektorilla. Tämä monipuolinen tausta on varustanut hänet kyvyllä käsitellä haastaviakin tilanteita syvällisellä analyysillä ja tehokkailla ongelmanratkaisutaidoilla: "Kokemukseni auttaa hahmottamaan työtäni ei vain henkilöstöhallinnon, vaan koko yrityksen ja sen eri yksilöiden toimintojen ja tarpeiden näkökulmasta.” 

Mukava työyhteisö ja tasa-arvoiset mahdollisuudet  

Suvic erottuu Monikan mielestä avoimuudellaan uusille ideoille, sitoutumisellaan työntekijöiden hyvinvointiin ja terveellä työkulttuurillaan. Hän arvostaa sitä, että yritys suojelee kaikkien työntekijöiden arvokkuutta ja tasa-arvoa, edistäen ystävällistä ja kunnioittavaa työympäristöä. "Yritys kasvaa juuri nyt nopeasti ja näkymät laajentuvat koko ajan", Monika huomauttaa. Hän on ylpeä saadessaan olla osa organisaatiota, jossa tavoitteiden saavuttaminen ei tapahdu eettisten normien kustannuksella, vaan yritys noudattaa kestävyyden periaatteita, toimintajärjestelmän ohjeita, lakeja ja normeja - huolehtien samalla jatkuvasti työntekijöistään. 

Muutokseen sopeutuminen 

Monika uskoo vahvasti muutoksen väistämättömyyteen ja siihen, että on tärkeää olla valmistautunut kaikkeen, mitä tulevaisuus voi eteen paiskata. Hän pyrkii jatkuvasti vahvistamaan osaamistaan, oppimaan uusia kieliä ja hankkimaan uusia tietoja ja taitoja. "Toiveeni on, että ammatillinen tulevaisuuteni on täynnä yllättäviä ja haastavia tilanteita, sillä ne tekevät minusta entistä vahvemman", Monika sanoo. Hänen proaktiivinen lähestymistapansa henkilökohtaiseen ja ammatilliseen kehitykseen mahdollistaa sopeutuvaisuuden, mikä on erityisen arvokasta yrityksessä, joka kasvaa ja pitää jatkuvasti silmällä uusia palvelualueita ja markkinoita. Monika uskoo, että tämän tyyppinen yrityksen kehitys avaa väistämättä uusia mahdollisuuksia myös työntekijöille. "Henkilökohtaisesti en malta odottaa, mitä huominen tuo tullessaan", Monika päättää hymyssä suin. 

Kuka 

Nimi: Monika Cwiek 
Aloitti työt Suvicilla: helmikuussa 2024 
Titteli: HR Specialist 
Koulutus: Master of Foreign Trade and World Economy, European Integration 

Elektroniikkatie 4
90590 Oulu, Finland
+358 20 741 8840

Laskutus

Pyydämme toimittamaan laskut ensisijaisesti verkkolaskuna. 
Laskulla tulee olla viitteenä ilmoittamamme työmaanumero ja littera. Lasku tulee osoittaa jokaiselle työmaalle erikseen.
Sovellamme rakennuspalveluiden ostossa käännettyä arvonlisäverovelvollisuutta.

Verkkopalvelutunnus: 003728198741
Välittäjä:003721291126 (Maventa)
Sähköpostitse: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Postitse: 
Suvic Oy
28198741
PL 100
80020 Kollektor Scan

Pyydämme toimittamaan laskut ensisijaisesti verkkolaskuna. Laskulla tulee olla viitteenä ilmoittamamme työmaanumero ja littera. Lasku tulee osoittaa jokaiselle työmaalle erikseen.

Suvic Oy

Sovellamme rakennuspalveluiden ostossa käännettyä arvonlisäverovelvollisuutta.

Verkkolaskuosoite: 003728198741
Välittäjä: 003721291126 (Maventa)
Sähköpostitse: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Suvic AB

Verkkolaskuosoite: 5594260944
Välittäjä: Apix Messaging (APIXSE)
Sähköpostitse: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.