Skip to main content

Tehokasta teollisuuden rakentamista


Jaa tämä sivu
Vastuunkantaja koko prosessin läpi
Erotumme toimijana ensisijaisesti oman osaamisemme ja tekemisen avoimuuden kautta. Meistä saat kumppanin, jonka vastuu kantaa koko prosessin läpi. Tieto projektin kulusta välittyy kauttamme eri vaiheissa tehokkaasti. Tavoitteena on aina, että yhteinen suunta sekä tavoitteet säilyvät kirkkaina jokaisen projektiin osallistuvan mielessä. Tämä selkiyttää tekemistä projektissa sen koosta riippumatta mahdollistaen paremman hallinnan, kustannustehokkuuden ja läpinäkyvyyden.

Rakentaminen

Rakennushankkeiden toteuttaminen teollisuusympäristöissä edellyttää ammattitaitoista ja pätevää henkilöstöä, jolla on syvällinen ymmärrys ja ammattitaito teollisuusympäristöjen haasteista ja vaatimuksista. Yrityksessämme olemme ylpeitä henkilöstömme vankasta kokemuksesta ja ammattitaidosta, joiden ansiosta pystymme vastaamaan näihin haasteisiin tehokkaasti koko rakennushankkeen ajan.

Asiantuntemuksemme lisäksi asetamme etusijalle ammattitaitoisiin ja luotettaviin urakoitsijoihin investoimisen. Ymmärrämme, että urakoitsijoidemme työn laatu ja ammattitaito ovat ratkaisevia hankkeen onnistumisen kannalta. Siksi valitsemme huolellisesti urakoitsijat, joilla on todistetusti kokemusta teollisuusrakentamisesta, ja varmistamme näin, että asiakkaamme saavat laadukkaita ja kustannustehokkaita rakennuspalveluja.

Rakennusprosessin kumppanina suhtaudumme vastuullisuuteen vakavasti. Uskomme tehokkaaseen viestintään ja tietojen jakamiseen hankkeen kaikissa vaiheissa. Näin varmistamme, että hankkeen suunta ja tavoitteet ovat selvät kaikille sidosryhmille. Sen avulla pystymme parempaan projektinhallintaan, kustannustehokkuuteen ja avoimuuteen.

Suunnittelu

Yksi tärkeimmistä kilpailueduistamme on kykymme vaikuttaa energia- ja teollisuusrakennusten ratkaisuihin jo suunnitteluvaiheessa. Osallistumalla aktiivisesti suunnitteluprosessiin voimme optimoida rakennesuunnittelua, sähköverkkoja, materiaaleja ja alihankintaa. Sillä voimme varmistaa rakennuksen energiatehokkuuden, toiminnallisen suorituskyvyn ja kestävyyden. Ennakoivalla lähestymistavalla voimme tuottaa asiakkaillemme parhaat tulokset ja luoda pohjan onnistuneelle rakennushankkeelle.

Lisäksi suunnittelu- ja toteutuslähestymistapamme on räätälöity teollisen toiminnan erityispiirteiden mukaan. Ymmärrämme, että jokaisella teollisuusympäristöllä on omat ainutlaatuiset vaatimuksensa ja toiminnalliset tarpeensa. Siksi teemme tiivisti yhteistyötä asiakkaidemme kanssa, jotta ymmärrämme perusteellisesti heidän erityistarpeensa, tuotantoprosessinsa ja tavoitteensa.

Yhteydenotto
Suvicilla olemme ylpeitä asiantuntemuksestamme sekä ammattitaidostamme energia- ja teollisuusrakentamisen hankkeissa. Vuosien kokemuksella ja sitoutumisella huippuosaamiseen toimitamme korkealaatuisia palveluja ja pyrimme ylittämään asiakkaidemme odotukset. Panostamme asiakastyytyväisyyteen avoimen kommunikaation avulla ja se tekee meistä luotettavan kumppanin alalla.

Elektroniikkatie 4
90590 Oulu, Finland
+358 20 741 8840

Laskutus

Pyydämme toimittamaan laskut ensisijaisesti verkkolaskuna. 
Laskulla tulee olla viitteenä ilmoittamamme työmaanumero ja littera. Lasku tulee osoittaa jokaiselle työmaalle erikseen.
Sovellamme rakennuspalveluiden ostossa käännettyä arvonlisäverovelvollisuutta.

Verkkopalvelutunnus: 003728198741
Välittäjä:003721291126 (Maventa)
Sähköpostitse: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Postitse: 
Suvic Oy
28198741
PL 100
80020 Kollektor Scan

Pyydämme toimittamaan laskut ensisijaisesti verkkolaskuna. Laskulla tulee olla viitteenä ilmoittamamme työmaanumero ja littera. Lasku tulee osoittaa jokaiselle työmaalle erikseen.

Suvic Oy

Sovellamme rakennuspalveluiden ostossa käännettyä arvonlisäverovelvollisuutta.

Verkkolaskuosoite: 003728198741
Välittäjä: 003721291126 (Maventa)
Sähköpostitse: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Suvic AB

Verkkolaskuosoite: 5594260944
Välittäjä: Apix Messaging (APIXSE)
Sähköpostitse: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.