Skip to main content
Suvic on ottanut käyttöön whistleblowing-kanavan
03 elokuu, 2023

Suvic on ottanut käyttöön whistleblowing-kanavan

03 elokuu, 2023

Suvic on sitoutunut toimimaan läpinäkyvästi, avoimesti ja eettisiä periaatteita noudattaen. Uusi väärinkäytöksien ilmoittamiseen tarkoitettu whistleblowing-kanava tarjoaa työntekijöillemme, asiakkaillemme ja muille sidosryhmillemme luottamuksellisen tavan ilmoittaa tapauksista, joissa on toimittu arvojamme tai eettisiä periaatteitamme vastaan. Kanavan kautta on mahdollista ilmoittaa myös havainnot sekä epäilyt laittomista, viranomaismääräysten vastaisista tai epäasiallisista menettelyistä yrityksen tai sen kumppanien toiminnassa. Ilmoittajalla ei tarvitse olla varsinaisia todisteita epäilystensä tueksi, mutta tietoisesti totuudenvastaisten ilmoitusten jättäminen palveluun on kuitenkin kiellettyä, ja saattaa johtaa oikeudellisiin toimenpiteisiin. 

“Vakituisten työntekijöidemme määrä lähestyy ilmoittajansuojeludirektiivissä mainittua 50 henkilön rajaa, joten näemme parhaaksi ottaa luottamuksellisen kanavan käyttöön nyt. Olemme jo tiedottaneet työntekijöitämme kanavan toiminnasta ja tavasta, jolla mahdollisia ilmoituksia käsitellään. Oma näkemykseni on, että ilmoituskanava tukee olemassa olevaa organisaatiokulttuuriamme, jonka keskiössä on asioiden tekeminen oikein ja nopea epäkohtiin puuttuminen”, Suvicin toimitusjohtaja Ville Vesanen sanoo. 

Suvic käsittelee ilmoittajan henkilöllisyyttä luottamuksellisesti kunnioittaen henkilön valitsemaa anonymiteettitasoa. Ilmoituksen voi tehdä suomeksi ja englanniksi. Kanavan on toteuttanut riippumaton palveluntuottaja vihjaa.fi. Ilmoituksen voit tehdä täällä.

Lisätietoa yleisistä toimintaperiaatteistamme voit lukea Ympäristö ja vastuullisuus -sivultamme, samalta sivulta löydät myös Code of Conduct -oppaamme. 

Elektroniikkatie 4
90590 Oulu, Finland
+358 20 741 8840

Laskutus

Pyydämme toimittamaan laskut ensisijaisesti verkkolaskuna. 
Laskulla tulee olla viitteenä ilmoittamamme työmaanumero ja littera. Lasku tulee osoittaa jokaiselle työmaalle erikseen.
Sovellamme rakennuspalveluiden ostossa käännettyä arvonlisäverovelvollisuutta.

Verkkopalvelutunnus: 003728198741
Välittäjä:003721291126 (Maventa)
Sähköpostitse: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Postitse: 
Suvic Oy
28198741
PL 100
80020 Kollektor Scan

Pyydämme toimittamaan laskut ensisijaisesti verkkolaskuna. Laskulla tulee olla viitteenä ilmoittamamme työmaanumero ja littera. Lasku tulee osoittaa jokaiselle työmaalle erikseen.

Suvic Oy

Sovellamme rakennuspalveluiden ostossa käännettyä arvonlisäverovelvollisuutta.

Verkkolaskuosoite: 003728198741
Välittäjä: 003721291126 (Maventa)
Sähköpostitse: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Suvic AB

Verkkolaskuosoite: 5594260944
Välittäjä: Apix Messaging (APIXSE)
Sähköpostitse: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.