Skip to main content
Sami Ehrnstén on nimetty Suvicin Ruotsin Business Directoriksi
07 kesäkuu, 2024

Sami Ehrnstén on nimetty Suvicin Ruotsin Business Directoriksi

07 kesäkuu, 2024

Sami Ehrnstén on nimetty 1.6. alkaen Suvicin Business Directoriksi Ruotsiin. Sami on työskennellyt Suvicilla kesäkuusta 2022 ja toiminut aiemmin Business Managerin tittelillä. Turusta kotoisin oleva suomenruotsalainen on tuonut Suvicille paitsi kielitaitoa ja kansainvälistä kokemusta, myös rautaista ammattiosaamista sähkö- ja energia-alalta, joiden parissa hän on työskennellyt koko työuransa. 

Hänen tehtävänään on käytännössä ollut rakentaa jalansijaa Ruotsin markkinaan ja pystyttää Suvic AB:n organisaatiota. Jatkossa tavoitteena on luonnollisesti entisestään vahvistaa yrityksen asemaa kilpailulla alalla. 

Suvicin toimitusjohtaja Ville Vesanen kehuu varauksetta Samin tähänastista työpanosta: ”Sami on sisäistänyt pioneerin roolinsa erinomaisesti, ja hän on saanut luotua yrityksellemme asiakasverkostoa sekä onnistunut omalla persoonallaan tekemään Suvicia tunnetuksi Ruotsissa.”

Sami sanoo olevansa iloinen siitä, että johto on ollut tyytyväinen hänen tekemäänsä työhön ja kiitollinen luottamuksenosoituksesta. ”Koen tehtävässä vahvaa työn imua, ja on mahtava painaa hommia tässä porukassa! Nautin Suvicin ilmapiiristä: täällä on avoimet ovet ja helppo olla yhteydessä keneen tahansa. Saan täyden tuen ja tarvitsemani vastaukset, vaikka työskentelenkin pääsääntöisesti etänä”, hän kertoo. 

Työ Ruotsissa jatkuu uuden Business Directorin -tehtävänimikkeen alla, ja seuraavana tavoitteena Sami mainitsee markkinaykkösen aseman saavuttamisen Ruotsissa. ”Suvicin häpeilemätön tavoite on olla asiakkaiden ykkösvaihtoehto ja ensimmäisenä heidän mielessään tarjouspyyntöjen lähtiessä. Annamme mieluusti kokemuksemme ja näkemyksemme käyttöön totta kai jo ennen tätä, mahdollisimman aikaisessa vaiheessa, jotta voimme rakentaa yhdessä onnistuneita ja kustannuksiltaan tehokkaita projekteja”, Sami kertoo.  

Tavoitteen saavuttaminen vaatii luonnollisesti pitkäjänteistä työtä. Sami haluaakin kiittää jo vanhastaan tuttuja sekä uusia kumppaneita, jotka ovat ottaneet Suvicin hyvin vastaan - kilpailu urakoinnissa tuntuu olevan vain tervetullutta. ”Suvicilla on erittäin hyvä maine alalla, ja se jopa vähän yllätti minut, mutta on tietysti vain helpottanut työtäni merkittävästi. Meidät tunnetaan luotettavana sekä osaavana yrityksenä, joka toimii vastuullisesti ja jolla on vahva turvallisuuskulttuuri”, hän kertoo. 

Pohjoismaiden energiarakentamisen markkinalla tapahtuu tällä mielenkiintoisia asioita, joita Suvicillakin luonnollisesti seurataan tarkasti. Samin mukaan markkinassa pyörii todella paljon Power-to-X -hankkeita, joiden vetylaitokset tarvitsevat luonnollisesti sähköä – mieluummin vieläpä uusiutuvista lähteistä. Samalla aurinkoenergiaa ja tuulivoimaa tuottavat hybridipuistot tekevät tulemistaan, perustamiskustannuksiltaan yhä edullisempien BESS-akkuvarastojen (Battery Energy Storage System) vyöryessä myös vauhdilla markkinoille. ”Meidän etumme on, että voimme rakentaa näitä kaikkia teollisessa mittakaavassa, ja asiakas saa hyödyn asioidessaan projektissa vain yhden erinomaisen urakoitsijan kanssa”, Sami arvioi tulevaisuuden näkymiä. 

Elektroniikkatie 4
90590 Oulu, Finland
+358 20 741 8840

Laskutus

Pyydämme toimittamaan laskut ensisijaisesti verkkolaskuna. 
Laskulla tulee olla viitteenä ilmoittamamme työmaanumero ja littera. Lasku tulee osoittaa jokaiselle työmaalle erikseen.
Sovellamme rakennuspalveluiden ostossa käännettyä arvonlisäverovelvollisuutta.

Verkkopalvelutunnus: 003728198741
Välittäjä:003721291126 (Maventa)
Sähköpostitse: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Postitse: 
Suvic Oy
28198741
PL 100
80020 Kollektor Scan

Pyydämme toimittamaan laskut ensisijaisesti verkkolaskuna. Laskulla tulee olla viitteenä ilmoittamamme työmaanumero ja littera. Lasku tulee osoittaa jokaiselle työmaalle erikseen.

Suvic Oy

Sovellamme rakennuspalveluiden ostossa käännettyä arvonlisäverovelvollisuutta.

Verkkolaskuosoite: 003728198741
Välittäjä: 003721291126 (Maventa)
Sähköpostitse: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Suvic AB

Verkkolaskuosoite: 5594260944
Välittäjä: Apix Messaging (APIXSE)
Sähköpostitse: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.