Skip to main content
12 helmikuu, 2020

Suvic vastaa Vaalan Metsälamminkankaan tuulipuiston infratöistä

12 helmikuu, 2020

Suvic on saanut lyhyen ajan sisällä jo toisen merkittävän Pohjois-Suomeen sijoittuvan urakkatilauksen.

Oululainen Suvic Oy on saanut lyhyen ajan sisällä jo toisen merkittävän Pohjois-Suomeen sijoittuvan urakkatilauksen, sillä yritys vastaa Vaalaan rakentuvan Metsälamminkankaan tuulipuiston infratöistä. Kyseessä on Suomen kolmanneksi suurin tuulipuisto ja se käsittää 24 voimalaa. Tuulipuiston rakennuttajana toimii OX2.

Suvic toteuttaa Vaalaan Pohjois-Pohjamaalle rakentuvan tuulipuiston maanrakennustyöt, perustukset ja puiston sisäisen kaapeloinnin. Kyseessä on jo toinen merkittävä Pohjois-Suomeen sijoittuva urakka lyhyen ajan sisällä: tammikuun lopussa Suvic tiedotti, että TuuliWatti on valinnut sen suunnittelemaan ja rakentamaan perustukset myös Simon Sarvisuon tuulipuistoon. Suvicille uusiutuvan energiantuotannon rakentaminen onkin merkittävä osa liiketoimintaa ja yritys on vahvassa kasvussa: 2017 perustetun yrityksen odotettu liikevaihto tälle vuodelle on yli 30 miljoonaa euroa.

Suvic Oy:n toimitusjohtaja Juha Tikkakoski on iloinen, että työ OX2:n kanssa jatkuu: ”On upeaa, että pääsemme toimimaan valtakunnan tasolla merkittävissä kohteissa. Yhteistyön jatkuminen OX2:n kanssa on meille arvokas asia, sillä he ovat tuulivoima-alalla merkittävä rakennuttaja. Aiemmin työskentelimme yhdessä Maalahden Lång­mos­san ja Ri­bäcke­nin tuulivoimahankkeissa Maalahdessa.”

Tikkakoski toivoo myös Suvicin osaltaan piristävän alueen elinvoimaa: ”Tulemme rakennustöiden aikana hyödyntämään mahdollisuuksien mukaan paikallista työvoimaa sekä seudun palveluntuottajien tarjontaa, kuten ruokailu- ja majoituspalveluja.”

Työt aloitetaan Suvicin osalta Vaalassa huhtikuussa 2020 ja ne valmistuvat pääosin kevään 2021 aikana. OX2 toimittaa tuulipuiston sen ostajalle Lundin Petroleumille avaimet käteen -projektina joulukuussa 2021. Puiston vuosittainen energiantuotanto on noin 400 gigawattituntia.

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Suvic Oy
CEO
Juha Tikkakoski
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
+358 40 519 5654
www.suvic.fi

 

Suvic on rakentamassa huomisen energiaa

Suvic Oy on vuonna 2017 Oulussa perustettu rakennusliike, joka on erikoistunut tuulivoimapuistojen toteuttamiseen ja projektinjohtoon. Lisäksi yritys tarjoaa urakointipalveluita energia- ja teollisuusrakentamiselle. Se tuo energiarakentamisen alalle uusia, innovatiivisia käytäntöjä suunnittelun, rakentamisen ja projektinjohtamisen kautta. Yhtiön tämänhetkisiä kohteita ovat Fortumin Kalaxin tuulipuisto (Närpiö), Fortumin Kivenlahden biolämpölaitos (Espoo), TuuliWatin Sarvisuon tuulipuisto (Simo) sekä perustuksien suunnittelusopimus Nysäterin tuulipuistoon Ruotsissa (tilaajana Nordex). Suvicin kasvu jatkuu vahvana ja vuoden 2020 aikana yrityksen liikevaihto tulee nousemaan yli 30 miljoonaan euroon. Yrityksen lähitulevaisuuden tavoitteena on paitsi toiminnan laajentaminen myös aktiivinen jalansijan hakeminen Ruotsista.

Elektroniikkatie 4
90590 Oulu, Finland
+358 20 741 8840

Laskutus

Pyydämme toimittamaan laskut ensisijaisesti verkkolaskuna. 
Laskulla tulee olla viitteenä ilmoittamamme työmaanumero ja littera. Lasku tulee osoittaa jokaiselle työmaalle erikseen.
Sovellamme rakennuspalveluiden ostossa käännettyä arvonlisäverovelvollisuutta.

Verkkopalvelutunnus: 003728198741
Välittäjä:003721291126 (Maventa)
Sähköpostitse: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Postitse: 
Suvic Oy
28198741
PL 100
80020 Kollektor Scan

Pyydämme toimittamaan laskut ensisijaisesti verkkolaskuna. Laskulla tulee olla viitteenä ilmoittamamme työmaanumero ja littera. Lasku tulee osoittaa jokaiselle työmaalle erikseen.

Suvic Oy

Sovellamme rakennuspalveluiden ostossa käännettyä arvonlisäverovelvollisuutta.

Verkkolaskuosoite: 003728198741
Välittäjä: 003721291126 (Maventa)
Sähköpostitse: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Suvic AB

Verkkolaskuosoite: 5594260944
Välittäjä: Apix Messaging (APIXSE)
Sähköpostitse: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.