Skip to main content
Minkälaista on olla Suvicilla kesätöissä?
09 helmikuu, 2023

Minkälaista on olla Suvicilla kesätöissä?

09 helmikuu, 2023

Kesätyöntekijämme Jesse ja Sofia kertoivat mietteitään kesän 2022 harjoittelusta.

Kesällä 2022 Viiatin työmailla Suvicilla aloittivat kesäharjoittelijat Sofia Savolainen ja Jesse Jokihaara. Sofia opiskelee energia- ja yhdyskuntatekniikkaa ja Jesse puolestaan opiskelee rakennus- ja yhdyskuntatekniikkaa. Molemmat ovat nyt 4. vuoden opiskelijoita SAMK:ssa.

Sofia ja Jesse kertovat, että työ on ollut monipuolista, kivaa ja rentoa. Töissä ei ole ollut liikaa kiirettä ja molemmat ovat päässeet KVR-urakan kautta oppimaan HSEQ:sta, raudoituksista, betonoinnista, logistiikan järjestelystä, ja monista muista työmaan päivittäisasioista.

Jesse päätyi Suvicille kesätöihin koulun välittämän sähköpostin kautta ja Sofia tutun suosittelun kautta. Jesse on ollut aikaisemmin työnjohtoharjoittelussa, jota ennen hän on tehnyt töitä muun muassa kaivinkoneen puikoissa. Sofialla puolestaan ei ollut aikaisempaa kokemusta rakennusalalla työskentelystä, mutta kertoo oppineensa paljon kesän aikana.

Työmaiden vastaavat työnjohtajat Esko Erkkilä ja Jorma Järvenpää kertoivat, että molemmat ovat olleet erittäin isona apuna työmailla ja oppineet todella paljon alasta. Jesse ja Sofia olivat oma-aloitteisia ja tarttuivat uusiin asioihin epäröimättä, heihin pystyi luottamaan, että annetut tehtävät tulevat hoidettua ajallaan.

Sofia ja Jesse suosittelevat Suvicia kesätyönantajana. Jesse kertoo, että verrattuna aikaisempiin kesätöihin, Suvic on ollut työnantajana paras. Molemmat jatkoivat töitä opiskelun ohella koko syksyn ja talven Viiatin työmailla. Vuodenvaihteen tienoilla he siirtyivät Suvicin Porin toimistolle tekemään opinnäytetöitänsä.

Kesäharjoittelijoiden haku on auki kesälle 2023, lue lisää alla olevasta linkistä!

https://www.jaakkol134.sg-host.com//rekry/

Suvic on rakentamassa huomisen energiaa

Suvic Oy on vuonna 2017 Oulussa perustettu rakennusliike, joka on erikoistunut tuulivoimapuistojen toteuttamiseen ja projektinjohtoon. Lisäksi yritys tarjoaa urakointipalveluita energia- ja teollisuusrakentamiselle. Se tuo energiarakentamisen alalle uusia, innovatiivisia käytäntöjä suunnittelun, rakentamisen ja projektinjohtamisen kautta. Yhtiön tämänhetkisiä kohteita ovat Energiequellen Torvenkylän tuulipuisto (Kalajoki), Fortumin Pjelax-Böle-Kristinestad Norr tuulipuisto (Närpiö, Kristiinankaupunki) sekä Valrean Kalistannevan tuulipuisto (Kurikka) ja Matkussaaren tuulipuisto (Kurikka).

Elektroniikkatie 4
90590 Oulu, Finland
+358 20 741 8840

Laskutus

Pyydämme toimittamaan laskut ensisijaisesti verkkolaskuna. 
Laskulla tulee olla viitteenä ilmoittamamme työmaanumero ja littera. Lasku tulee osoittaa jokaiselle työmaalle erikseen.
Sovellamme rakennuspalveluiden ostossa käännettyä arvonlisäverovelvollisuutta.

Verkkopalvelutunnus: 003728198741
Välittäjä:003721291126 (Maventa)
Sähköpostitse: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Postitse: 
Suvic Oy
28198741
PL 100
80020 Kollektor Scan

Pyydämme toimittamaan laskut ensisijaisesti verkkolaskuna. Laskulla tulee olla viitteenä ilmoittamamme työmaanumero ja littera. Lasku tulee osoittaa jokaiselle työmaalle erikseen.

Suvic Oy

Sovellamme rakennuspalveluiden ostossa käännettyä arvonlisäverovelvollisuutta.

Verkkolaskuosoite: 003728198741
Välittäjä: 003721291126 (Maventa)
Sähköpostitse: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Suvic AB

Verkkolaskuosoite: 5594260944
Välittäjä: Apix Messaging (APIXSE)
Sähköpostitse: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.