Skip to main content
Harjoittelijoita kesäksi projekti-insinöörin tehtäviin
18 tammikuu, 2023

Harjoittelijoita kesäksi projekti-insinöörin tehtäviin

18 tammikuu, 2023

Haluatko SINÄ olla mukana rakentamassa huomisen energiaa?

Suvic Oy on vuonna 2017 Oulussa perustettu rakennusliike, joka on erikoistunut energiarakentamiseen, erityisesti tuulivoimapuistojen toteuttamiseen ja projektinjohtoon. Yrityksemme tarjoaa urakointipalveluita myös muulle energia- ja teollisuusrakentamiselle sekä suunnittelupalveluita.

Kasvumme on ollut vilkasta, joten etsimme tulevalle kesälle kesätyöntekijöitä projekti-insinööriharjoittelijan tehtäviin tuulivoima- ja teollisuusrakentamisen hankkeisiin.

Projekti-insinööriharjoittelijan ensisijaisiin tehtäviin kuuluu työmaan ja toimiston tukena oleminen mm. laatudokumentaation ja aikataulun seurannassa. Lisäksi työtehtäviin kuuluu työmaan etenemisen seuraaminen sekä laatu- ja HSEQ dokumenttien laadinta ja seuraus. Pääset myös avustamaan työmaan erilaisissa raportointitehtävissä ja halutessasi vierailemaan työmaalla. Toimipaikkana Oulu.

Mitä odotamme sinulta?

  • Oma-aloitteisuutta
  • Yhteistyökykyä
  • Suullista ja kirjallista englanninkielentaitoa
  • Kokemus infrarakentamisesta tai -opintosuunnasta katsotaan eduksi tehtävässä

Palkan lisäksi tarjoamme sinulle työpaikan, jossa vastuullisuus on osa jokapäiväistä toimintaa niin työturvallisuuden kuin ympäristön osalta. Toimintamme kulmakivinä ovat ammattitaito, avoimuus, vastuunkanto ja jatkuva kehittäminen. Lisäksi tarjoamme työyhteisön, joka kannustaa sinua kehittymään työssäsi. Kysy myös mahdollisuutta lopputyön tekoon.

Hae työpaikkaa viimeistään 3.3. mennessä toimittamalla CV ja vapaamuotoinen hakemuskirje Tiina Autiolalle osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Saat sähköpostitse tarkemmat tiedot hakuprosessin etenemisestä. Lisätietoa tehtävästä saat tarvittaessa Janne Räisäseltä soittamalla numeroon 0400 539 988 (aikaikkuna, klo 08-16) tai laittamalla sähköpostia osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Elektroniikkatie 4
90590 Oulu, Finland
+358 20 741 8840

Laskutus

Pyydämme toimittamaan laskut ensisijaisesti verkkolaskuna. 
Laskulla tulee olla viitteenä ilmoittamamme työmaanumero ja littera. Lasku tulee osoittaa jokaiselle työmaalle erikseen.
Sovellamme rakennuspalveluiden ostossa käännettyä arvonlisäverovelvollisuutta.

Verkkopalvelutunnus: 003728198741
Välittäjä:003721291126 (Maventa)
Sähköpostitse: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Postitse: 
Suvic Oy
28198741
PL 100
80020 Kollektor Scan

Pyydämme toimittamaan laskut ensisijaisesti verkkolaskuna. Laskulla tulee olla viitteenä ilmoittamamme työmaanumero ja littera. Lasku tulee osoittaa jokaiselle työmaalle erikseen.

Suvic Oy

Sovellamme rakennuspalveluiden ostossa käännettyä arvonlisäverovelvollisuutta.

Verkkolaskuosoite: 003728198741
Välittäjä: 003721291126 (Maventa)
Sähköpostitse: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Suvic AB

Verkkolaskuosoite: 5594260944
Välittäjä: Apix Messaging (APIXSE)
Sähköpostitse: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.