Skip to main content

Uusiutuvan energian innovaatioita

Suvic on rakennus­liike, joka on erikois­tunut energia­­rakentamiseen – erityisesti tuuli­­- ja aurinkovoima­puistojen toteut­tamiseen ja projektin­­johtoon. Lisäksi yritys tarjoaa urakointi­­palveluita muul­le energia- ja teol­lisuus­­rakenta­miselle. Myös suun­nit­telu ja budjet­ti­­las­kenta kuuluvat palve­luihimme.

Olemme Suvicilla sitoutuneet pysymään aallonharjalla tuomalla uusia ja innovatiivisia käytäntöjä aktiivisesti energiarakentamisen alalle. Asiantuntemuksemme perustuu vuosien kokemukseen ja järjestämme palveluita aina pienistä kotimaisista osahankkeista suuriin kansainvälisiin hankkeisiin. Palveluidemme keskeisiin arvoihin kuuluvat avoimuus ja läpinäkyvyys, ja pidämme asiakkaan ajan tasalla prosessin alusta loppuun. Harkitsemme useita osaratkaisuja projektikohtaisesti, jolloin voimme varmistaa parhaan mahdollisen lopputuloksen. Tavoitteenamme on tuottaa korkealaatuisia palveluita ja ylittää asiakkaidemme odotukset.

Suvic – rakentamassa huomisen energiaa

Meille töihin?

100 % työntekijöistämme suosittelee Suvicia työpaikkana! Suvicilla arvostamme yhteistyötä, oppimista ja rentoa työympäristöä. Kulttuurimme kannustaa tiimityöhön, avoimeen viestintään ja jatkuvaan oppimiseen. Avoimet viestintäkanavamme sekä matala hierarkia edistävät avoimuutta ja työhyvinvointia. Uskomme, että yhteistyö ja rento työympäristö mahdollistavat innovoinnin kehittämisen ja huippuosaamisen tiimissämme sekä projekteissamme.

Kaipaatko uusia tuulia? Tutustu uraan Suvicilla!

Elektroniikkatie 4
90590 Oulu, Finland
+358 20 741 8840

Laskutus

Pyydämme toimittamaan laskut ensisijaisesti verkkolaskuna. 
Laskulla tulee olla viitteenä ilmoittamamme työmaanumero ja littera. Lasku tulee osoittaa jokaiselle työmaalle erikseen.
Sovellamme rakennuspalveluiden ostossa käännettyä arvonlisäverovelvollisuutta.

Verkkopalvelutunnus: 003728198741
Välittäjä:003721291126 (Maventa)
Sähköpostitse: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Postitse: 
Suvic Oy
28198741
PL 100
80020 Kollektor Scan

Pyydämme toimittamaan laskut ensisijaisesti verkkolaskuna. Laskulla tulee olla viitteenä ilmoittamamme työmaanumero ja littera. Lasku tulee osoittaa jokaiselle työmaalle erikseen.

Suvic Oy

Sovellamme rakennuspalveluiden ostossa käännettyä arvonlisäverovelvollisuutta.

Verkkolaskuosoite: 003728198741
Välittäjä: 003721291126 (Maventa)
Sähköpostitse: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Suvic AB

Verkkolaskuosoite: 5594260944
Välittäjä: Apix Messaging (APIXSE)
Sähköpostitse: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.