Etsimme kesätyöntekijää suunnitteluharjoittelijan tehtäviin

Suvic Oy on vuonna 2017 Oulussa perustettu rakennusliike, joka on erikoistunut energiarakentamiseen, erityisesti tuulivoimapuistojen toteuttamiseen ja projektinjohtoon. Yrityksemme tarjoaa myös urakointipalveluita muulle energia- ja teollisuusrakentamiselle sekä konsultointi-, suunnittelu- ja budjettilaskentapalveluita.

Kasvumme on ollut vilkasta, joten etsimme tulevalle kesälle suunnitteluharjoittelijaa Oulun tai Porin toimistoon tuulivoima- ja teollisuusrakentamisen hankkeisiin. Suunnittelijaharjoittelijan ensisijaisiin tehtäviin kuuluu avustavat suunnittelutyöt ja raportointitehtävät. Työ edellyttää AutoCAD -osaamista ja rakennesuunnittelun opintoja.

Mitä odotamme sinulta?

  • Oma-aloitteisuutta ja tarkkuutta
  • Kykyä työskennellä yhdessä ja itsenäisesti
  • AutoCAD -osaamista
  • Rakennusalan ammattikorkeakoulu- tai yliopisto-opintoja
  • Englannin kielitaito nähdään plussana

Palkan lisäksi tarjoamme sinulle työpaikan, jossa vastuullisuus on osa jokapäiväistä toimintaa työturvallisuuden ja ympäristön osalta. Toimintamme kulmakivinä ovat ammattitaito, avoimuus, vastuunkanto ja jatkuva kehittäminen. Lisäksi tarjoamme työyhteisön, joka kannustaa sinua kehittymään työssäsi. Kysy myös mahdollisuutta lopputyön tekoon.

Hae työpaikkaa viimeistään 15.3. mennessä toimittamalla CV ja vapaamuotoinen hakemuskirje osoitteeseen jno@suvic.fi. Saat sähköpostitse tarkemmat tiedot hakuprosessin etenemisestä. Lisätietoa tehtävästä saat tarvittaessa Jaakko Norrkniivilältä soittamalla numeroon 040 534 3021 (aikaikkuna, klo 08-16) tai laittamalla sähköpostia osoitteeseen jno@suvic.fi.