Esittelyssä business director Jari Koppelo

Sähköinsinööri Jari Koppelo aloitti Suvicilla keväällä 2022 ja toimii business directorina. Jari tekee myynti- ja hankintatöitä sekä osallistuu projektien laskentaan, näiden lisäksi Jari myös on ottanut Suvicin aurinkovoimaosaston haltuun. Jari on tehnyt pitkään kansainvälistä työtä ja niiden ansiosta käynyt työmatkoilla ympäri maapalloa. Ennen Suvicia Jari on tehnyt kansainvälisiä myyntitöitä Aasiassa, toiminut liiketoimintajohtajana Suomen, Viron ja Intian toiminnossa, ollut toimitusjohtajana ja perustanut myös omia yrityksiä.

Suvicille Jari päätyi tuulivoima-alalla työskentelevän kaverin suosituksesta, joka vinkkasi, että Suvicilla voisi olla töitä tarjolla. Työilmapiiriä Jari kuvailee innostuneeksi, nuorekkaaksi, kasvavaksi ja eteenpäin kehittyväksi. Jari myös kokee, että Suvic on Suomen tuulivoimamarkkinoilla merkittävä peluri, joka osaa oppia jokaisesta projektista jotain, ja parantaa toimintatapoja tulevaisuuteen toimivan kommunikaation avulla. Tulevaisuuden suunnitelmissa Jari haluaa olla mukana tekemässä Suvicista Suomen suurimman uusiutuvien energioiden urakoitsijan ja ennen kaikkea tietenkin pysyä komiana!

”Jari ei ole ujo poika, tulehan rohkeasti vaan jutulle, niin tarinoita kyllä riittää!” kertoo Jari haastattelun lopuksi.