Skip to main content

Uusiutuvan energian innovaatioita

Suvic on rakennus­liike, joka on erikois­tunut energia­­rakentamiseen – erityisesti tuuli­­voima­puistojen toteut­tamiseen ja projektin­­johtoon. Lisäksi yritys tarjoaa urakointi­­palveluita muul­le energia- ja teol­lisuus­­rakenta­miselle. Myös suun­nit­telu ja budjet­ti­­las­kenta kuuluvat palve­luihimme.
Olemme Suvicilla sitoutuneet pysymään aallonharjalla tuomalla uusia ja innovatiivisia käytäntöjä aktiivisesti energiarakentamisen alalle. Asiantuntemuksemme perustuu vuosien kokemukseen ja järjestämme palveluita aina pienistä kotimaisista osahankkeista suuriin kansainvälisiin hankkeisiin. Palveluidemme keskeisiin arvoihin kuuluvat avoimuus ja läpinäkyvyys, ja pidämme asiakkaan ajan tasalla prosessin alusta loppuun. Harkitsemme useita osaratkaisuja projektikohtaisesti, jolloin voimme varmistaa parhaan mahdollisen lopputuloksen. Tavoitteenamme on tuottaa korkealaatuisia palveluita ja ylittää asiakkaidemme odotukset.

Suvic Oy – rakentamassa huomisen energiaa

Meille töihin?

Suvicilla arvostamme yhteistyötä, oppimista ja rentoa työympäristöä. Kulttuurimme kannustaa tiimityöhön, avoimeen viestintään ja jatkuvaan oppimiseen. Avoimet viestintäkanavamme sekä matala hierarkia edistävät avoimuutta ja työhyvinvointia. Uskomme, että yhteistyö ja rento työympäristö mahdollistavat innovoinnin kehittämisen ja huippuosaamisen tiimissämme sekä projekteissamme.
Kaipaatko uusia tuulia? Tutustu uraan Suvicilla!

Elektroniikkatie 4
90590 Oulu, Finland
+358 20 741 8840

Billing

Please send invoices preferably by e-invoice. The invoice must include the site number and code number (littera) as a reference. The invoice should be addressed to each site separately.

Suvic Oy

We apply a reverse charge to VAT for the purchase of construction services.

Online invoice address: 003728198741
Operator: 003721291126 (Maventa)
E-mail billing: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Suvic AB

Online invoice address: 5594260944
Operator: Apix Messaging (APIXSE)
E-mail billing: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.