Skip to main content

Aurinkovoima


Jaa tämä sivu

Solar+ tarkoittaa aurinkovoimaa avaimet käteen -periaatteella

Suvic on kehittänyt avaimet käteen -konseptin aurinkovoimaan. Tämän KVR -urakkamallin toteutukseen kuuluu projekti- ja työmaaorganisaatio, infra- ja sähkösuunnittelu, laiteasennukset, keski-, pienjännite- ja tasavirtakaapeliverkot sekä infratyöt. Lisäksi projektitoteutukseen kuuluu PuistoScada aurinkovoimalan monitorointiin ja tuotannon raportoimiseen. Suvic tarjoaa myös tarvittavan verkkoliitynnän sähköaseman suunnittelun ja toteutuksen samalla avaimet käteen -periaatteella kuin itse aurinkopuistonkin.

Suvicin Solar+ konsepti perustuu valmiiksi suunniteltuihin Power Block yksiköihin, jotka koostuvat markkinoiden parhaista komponenteista. Asiakkaana hyödyt Solar+ konseptista ajallisesti ja rahallisesti, sillä toimit läpi koko projektin vain yhden kokonaisvaltaisen urakoitsijan kanssa.

Rakentaminen

Olemme erikoistuneet isojen maalle rakennettavien aurinkovoimaloiden rakentamiseen suunnittelu-, hankinta- ja rakennussopimuksena (EPC). Kokonaisvaltainen lähestymistapamme kattaa koko hankkeen elinkaaren suunnittelusta toteutukseen ja puustonpoistosta käyttöönottoon, mikä takaa asiakkaillemme saumattoman ja tehokkaan prosessin.

Yksi tärkeimmistä vahvuuksistamme on asiantuntemuksemme suurten hankkeiden hallinnoinnissa. Kokeneista ammattilaisista koostuva tiimimme on taitava toimimaan erilaisissa maasto-olosuhteissa, varmistaen, että rakennusprosessi etenee sujuvasti ja aikataulun mukaisesti. Projektinhallintaosaamisellamme asetamme etusijalle korkealaatuisen ja suunnitelmien mukaisen lopputuloksen. Tämän saavuttamiseksi teemme hankinnoissa yhteistyötä sekä kotimaisten että kansainvälisten kumppaneiden kanssa. Käytämme myös paikallisia kumppaneita rakennusvaiheessa ja hyödynnämme heidän paikallis- ja asiantuntemustaan varmistaaksemme, että hanke integroituu saumattomasti paikalliseen yhteisöön.

Olemme yrityksessämme ylpeitä siitä, että olemme kumppani, joka on paitsi kokenut myös avoin ja vastuullinen. Sitoutumisemme huippuosaamiseen ja kokonaisvaltainen lähestymistapamme aurinkovoimaloiden rakentamiseen erottaa meidät alalla. Riippumatta hankkeen koosta tai monimutkaisuudesta tiimimme on omistautunut tuottamaan korkealaatuisen lopputuloksen samalla kun se asettaa etusijalle avoimuuden, vastuullisuuden ja tehokkaan projektinjohtamisen. Asiantuntemuksemme ansiosta meillä on hyvät valmiudet ylittää asiakkaidemme odotukset ja tuottaa poikkeuksellisia tuloksia aurinkovoimaloiden rakentamisessa.

Suunnittelu

Olemme erikoistuneet teollisen kokoluokan aurinkovoimaloiden suunnitteluun ja rakentamiseen. Yksi tärkeimmistä vahvuuksistamme on ennakoiva lähestymistapamme riskienhallintaan. Ymmärrämme, että menestyksekäs aurinkovoimalan rakentaminen edellyttää huolellista suunnittelua ja mahdollisten riskien huomioon ottamista. Siksi arvioimme perusteellisesti hankkeeseen liittyvät riskit jo suunnitteluvaiheessa, jolloin voimme tunnistaa ja välttää mahdolliset sudenkuopat asennusvaiheessa.

Sisäisen asiantuntemuksemme lisäksi hyödynämme myös luotettavia kumppaneita, jotka täydentävät valmiuksiamme. Yhteistyöhön perustuvan lähestymistapamme ansiosta voimme hyödyntää tiimimme ja kumppaneidemme kollektiivista asiantuntemusta. Tuloksena on aurinkovoimala, joka on rakennettu korkealaatuisesti, tehokkaasti ja luotettavasti.

Yhteydenotto
Suvicilla olemme ylpeitä asiantuntemuksestamme sekä ammattitaidostamme energia- ja teollisuusrakentamisen hankkeissa. Vuosien kokemuksella ja sitoutumisella huippuosaamiseen toimitamme korkealaatuisia palveluja ja pyrimme ylittämään asiakkaidemme odotukset. Panostamme asiakastyytyväisyyteen avoimen kommunikaation avulla ja se tekee meistä luotettavan kumppanin alalla.

Elektroniikkatie 4
90590 Oulu, Finland
+358 20 741 8840

Billing

Please send invoices preferably by e-invoice. The invoice must include the site number and code number (littera) as a reference. The invoice should be addressed to each site separately.

Suvic Oy

We apply a reverse charge to VAT for the purchase of construction services.

Online invoice address: 003728198741
Operator: 003721291126 (Maventa)
E-mail billing: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Suvic AB

Online invoice address: 5594260944
Operator: Apix Messaging (APIXSE)
E-mail billing: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.